1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 60 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
60 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

60 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Taşkınköy’deki özellikle boş arsalardaki otlar ve molozlar temizlenirken, ekipler iki gün içinde 60 kamyon dolusu çöp ve moloz topladı

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), başkentteki bölgesel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik Şubesi ve Ağır Ağıçlar Birimi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalarda, Taşkınköy’deki özellikle boş arsalardaki otlar ve molozlar temizlenirken ekipler iki gün içinde 60 kamyon dolusu çöp ve moloz topladı.

DİZLİKLİOĞLU

Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu, bölgede LTB’nin yaptığı hizmetlerden çok mutlu olduklarını söyleyerek ilk defa 2 gün içinde bu kadar geniş ve çok temizlik yapıldığını söyleyerek bölgenin tamamen temizlendiğini kaydetti.

FELLAHOĞLU

Çalışmaları yerinde inceleyen LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise, belediyenin zor durumda olduğuna ancak bunu bir mazeret olarak görmeyerek belediyeyi normalleştirme sürecini tüm özverili çalışanlarla sürdürdüğünü vurguladı.

Bu mücadelenin önemli paydaşlarından birinin de tüm gününü bölgede geçiren ve bölge sorunlarına hakim muhtarlar olduğuna dikkat çeken Fellahoğlu, “Sorumlu ve iyi niyetli muhtarlarla işbirliklerimiz güzel sonuçlar veriyor. Taşkınköy’de muhtarla kurduğumuz iyi iletişim sonucunda bölgede hep beraber başarılı işlere imza atıyoruz. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Önümüzdeki aylarda da bu başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. Taşkınköy örneğinde olduğu gibi bölge sorunları iyi niyetli çalışmalarla her zaman halk adına iyi sonuca ulaşır” dedi

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.