1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 60 kilo verdi, göbeğini bıraktı!
60 kilo verdi, göbeğini bıraktı!

60 kilo verdi, göbeğini bıraktı!

İngiltere'de yaşayan 27 yaşındaki 1 çocuk annesi Isabella Hancock, 60 kilo verdikten sonraki görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi...

A+A-

Isabella Hancock, 60 kilo vererek büyük bir başarıya imza attı. Ancak genç kadını fenomen yapan, çatlakları ve sarkmış derisinden gurur duyması oldu.   

11-003.jpeg

Bel bölgesinde birçok iz ve sarkma olan 27 yaşındaki 1 çocuk annesi Hancock, "Kilo vermek benim için dönüşümün bir parçasıydı. İnsanların vücudumdaki izleri görmesini, göbeğimin enfeksiyon kaptığını bilmesini istiyorum. Bunlar benim bir parçam ve nereden nereye geldiğimi gösteriyor. Kusurlarım benim başarılarımın bir hatırlatıcısı" dedi.

'Curvalicious Girl' isimli bir blogu olan ve ve kilo verme yolculuğunu sosyal medyada paylaşan Isabella Hancock, buradan göbeğinin çıplak fotoğraflarını paylaşıyor ve kusurlarıyla gurur duyduğunu belirtiyor. Hancock, vücudunda sarkan fazla deri parçasını aldırmayı düşünmüyor.

33.jpeg

"UTANCIMDAN OĞLUMU KUCAĞIMA ALAMIYORDUM"

Kiloları yüzünden depresyona giren ve yolda herkesin ona baktığını düşünen genç kadın, utancından oğlunu bile kucağına almaktan çekindiğini vurgulayarak, "Önce kendi çabalarımla 15 kilo verdim. Ardından mide ameliyatı oldum ve diyete girdim" dedi.

1-172.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.