1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 60 YAŞINDAKİ KADINI TACİZ ETTİ
60 YAŞINDAKİ KADINI TACİZ ETTİ

60 YAŞINDAKİ KADINI TACİZ ETTİ

“Mülke tecavüz” ile “Taciz” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Gökdemir, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı

A+A-

Mağusa’da baş harfleri E.B.T olan 60 yaşındaki kadının evine boyaya giden 22 yaşındaki TC vatandaşı kaçak işçi Gökhan Gökdemir, kanepe üzerinde uyuyan E.B.T’nin, giymekte olduğu eteği kaldırmak suretiyle E.B.T’yi taciz etti. Polis tarafından gözaltına alınan ve “Mülke tecavüz” ile “Taciz” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Gökdemir, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Ancak zanlı Gökdemir, teminat şartlarını yerine getiremediği için merkezi cezaevine gönderildi.

Eteğini yukarı kaldırdı…
Olayın tahkikat memuru Cemil Awwad, zanlı Gökhan Gökdemir’in 30 Temmuz tarihinde, baş harfleri E.B.T olan bayana ait evin dış cephe boyasını yaptığı esnada yemek tabaklarını götürmek için izinsiz olarak müştekinin evine girmek suretiyle mülke tecavüz suçunu işlediğini belirtti. Awwad, zanlının eve girdikten sonra kanepe üzerinde uyuyan ev sahibi E.B.T’nin giymekte olduğu eteği yukarı kaldırmak suretiyle E.B.T’yi taciz ettiğini açıkladı.

30 günlük ziyaretçi vizesi verildi…
Polis Memuru Cemil Awwad, çalışma izini bulunmayan zanlı Gökhan Gökdemir’in KKTC’de ziyaretçi statüsünde bulunduğunu belirterek, zanlının 10 Temmuz 2013 tarihinde KKTC’ye giriş yaptığını ve kendisine 30 günlük ziyaretçi vizesi verildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Awwad, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Cezaevine gönderildi…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Gökhan Gökdemir’in pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 25’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Ancak zanlı Gökdemir, mahkeme tarafından ön görülen teminat şartlarını yerine getiremediği için merkezi cezaevine gönderildi.

 

Yeni Düzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.