1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 61 YAŞINDA 15 ERKEKLE YATTI!
61 YAŞINDA 15 ERKEKLE YATTI!

61 YAŞINDA 15 ERKEKLE YATTI!

61 yaşında bunu yaptı

A+A-

İngiltere’de gazeteci Monica Porter oldukça ilginç bir araştırma için kendini feda etti. 61 yaşındaki kadın internet üzerinden kaç erkekle tanışabileceğini merak edince 15 farklı erkekle birlikte oldu. Üstelik sadece seks için buluştuğu bu erkeklerde çoğu daha 30 yaşında bile değil…

Günde 2 farklı erkekle seks yaptığını söyleyen Monica Porter son bir yılını bu araştırmaya ayırdı. Sonunda da 15 farklı erkekle üstelik kendinden oldukça küçük erkeklerle birlikte oldu.

Monica Porter bu kadar genç erkeklerin kendisiyle ilgilenmesinin sebebini ise şöyle açıklıyor: “Çünkü hiçbir şart olmadan yapılan seks 20’li yaşlardaki bütün erkekler için karşı konulmazdır”.

Monica bir yıl boyunca kendine genç erkek partner bulmak için internet sitelerinde sürekli birileriyle tanışıp sohbet etmiş. 61 yaşındaki Monica’nın birlikte olduğu 15 erkekten 11’i ise 20’li ve 30’lu yaşlarında…

Aslında birden çok erkekle cinsel amaçlı ilişki kurma düşüncesi gazetecinin aklına çok daha önceden düşmüş… 40’lı yaşlarında boşanan Monica Porter 17 yıllık bir evliliğin ardından radikal bir şeyler yapmak istediğine karar vermiş.

Yaşadığı sıra dışı deneyimler için internete ve teknolojiye teşekkür eden Monica, “akıllı telefonlardaki uygulamalar sayesinde artık birini bulmak fantezileri hayata gerçeğe dönüştürmek mümkün” diyor.Ayrıca 61 yaşında olmasına karşın Monica Porter’ın çok daha genç görüntüsü de şaşırtıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.