1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 63 YILDIR YAPIŞIK YAŞIYORLAR
63 YILDIR YAPIŞIK YAŞIYORLAR

63 YILDIR YAPIŞIK YAŞIYORLAR

63 YILDIR YAPIŞIK YAŞIYORLAR

A+A-

Amerikalı Ronnie ve Donnie Galyon kardeşler, dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri. Tam 63 senedir karın bölgelerinden birbirlerine bağlı yaşıyorlar.

28 Ekim'de 63. yaş günlerini kutlayan yapışık Galyon kardeşler, 1877 yılında doğan ve 63 yaşında hayatlarını kaybeden İtalyan, Giacomo ve Giovanni Battista Tocci kardeşlerin rekorunu kırmış oldu. Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ikizler sertifikalarını bekliyor.

İKİ YIL AYRILMALARI TARTIŞILDI

Sürekli yüzyüze olan ikizlerin 4 kolu, 4 bacağı var. Ayrıca iki kalp ve iki mideye de sahip olan Galyon kardeşler rektum ve penisi paylaşıyorlar. Küçük erkek kardeşleri Jim ile birlikte Ohio'da yaşayan yapışık ikizler, kendileri için özel yapılmış akülü arabalarıyla dışarı çıkıp dolaşabiliyor. Bir dönem sirklerde çalışan kardeşler "rock star" gibi olduklarını söylüyor.

AYRILSALARDI BİRİ ÖLECEKTİ

Doğduklarında sağlıklı olmalarına rağmen iki yıl boyunca hastanede yatan ikizleri doktorlar bu süre boyunca ayırmaya çalıştı. Ancak uzmanlar en sonunda onların birlikte kalmalarının en iyi olacağına karar verdi. Doktorların, kardeşlerden birinin ayrılması durumunda diğerinin ölebileceğini söylemesi üzerine aileleri de ameliyattan vazgeçmiş. 

HÜRRİYET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.