1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 Ağustos günlük burç yorumunuz

A+A-

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ:
Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün bir çaba gösteriyor ve çevresel koşullarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan hoşlanabilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz.

BOĞA:
Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

İKİZLER:
Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı en kısa zamanda yerine getirmek isteyeceksiniz.

YENGEÇ:
Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

ASLAN:
Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin.

BAŞAK:
Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

TERAZİ:
Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacak. Seçim şansınızı kullanırken; gelecek getirisini de düşünerek, mantıklı adımlar atmalısınız.

AKREP:
Ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.

YAY:
Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

OĞLAK:
Partnerinizle aranızdaki tek sorun yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, fakat daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin farkına varın. Ortaklık ve işbirliği konularında bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Önemli bir projede birlikte hareket ettiğiniz kişinin beklediğiniz performansı göstermediğini fark edebilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor.

KOVA:
Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

BALIK:
Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.