1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-
 
KOÇ BURCU
 
Aşk hayatınız iyimser bir döneme giriyor. Kendinizi çekici hissedecek ve bu durum dış görünüşünüzü de olumlu etkileyecek. İş hayatınızda yeni girişimler yapmak için riske girmeye hazırsınız. Fakat aldığınız sorumluluklar sizi engelliyor.
 
BOĞA BURCU
 
İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. 
 
İKİZLER BURCU
 
Bugün zıt düşünceler, kararsız davranışlar içinde olacaksınız. Bilhassa bu arada sevgilinizin kalbini kırmamaya bakın, sonra tamir edemezsiniz. İş ilişkilerinde meydana gelebilecek küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz. 
 
YENGEÇ BURCU
 
Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat partneriniz henüz ikna olmuş değil. Onu zorlamadan, sabırlı olun. İşinizle ilgili uzun zamandır kafanızı kurcalayan probleme çözüm bulacaksınız. Uygun bir anı bekleyip sonra harekete geçin. 
 
ASLAN BURCU
 
Sevgilinizle bu aralar fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı gerebilirler. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Birbirinizin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. İşle ilgili duygularınızı bu kadar abartmayın. Birdenbire karşılaşacağınız olaylar düşüncelerinizde değişikliğe neden olabilirler.
 
BAŞAK BURCU
 
Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.
 
TERAZİ BURCU
 
İlişkiniz doğru yönde gidiyor görünmesine rağmen önünüzde aşılması gereken daha çok engel var. Düşüncelerinizi açık ve dürüst olarak dile getirin. Aynı zamanda sevgilinizin buna karşı vereceği tepkiye de hazır olun. Engeller çoksa ve aşılamayacak gibi görünüyorsa ilişkiye son vermenin daha mantıklı bir çözüm olacağını da unutmayın. 
 
AKREP BURCU
 
Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz sona erebilir. İş hayatınız yüzünden özel hayatınızı ihmal ediyorsunuz. İş problemlerini işte bırakmayı alışkanlık edinin. 
 
YAY BURCU
 
İlişkinizde hiç zorlama yok. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli oluşunuza borçlusunuz. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız yok. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. 
 
OĞLAK BURCU
 
Karışık düşünceler içindesiniz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların kaynağı olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda temkinli hareket etmelisiniz. Yanlış ilişkilere karşı kendinizi frenlemelisiniz.
 
KOVA BURCU
 
Sevgilinizin eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin bazı hatalarınız. O, sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Beraber çalıştığınız biriyle çelişki yaşıyorsunuz. Onun kulvarında fazla dolaşmamaya bakın. 
 
BALIK BURCU
 
Sevgilinizin çok kıskanç olduğunu düşünüyorsunuz. Bu kıskançlığı azaltmak için siz de elinizden gelenleri yapmaya çalışın. Bu konunun ilişkinizi yıpratmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili, acele kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Önem vermediğiniz detaylar ve günlük işler sizi yorabilir.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.