1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İfade etmekte zorlandığınız konular olabilir. Değişik konulara ilgi gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili işleriniz artabilir. Sorumlu olduğunuz işler için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yükleriniz artabilir. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gelecekle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konulardan kaynaklanan bazı durumlar size kriz çıkarabilir. Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Duygusal yönden yıpratıcı konular gündeme gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızda bazı işlerin temellerini atabilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ani parlamalar sizi zor duruma düşürebilir. Duygusal konularda daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz. İş hayatınızda duygusal yönden sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Farklı şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylandırdığınız işleriniz içinde kaybolabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İşleriniz sizi duygusal olarak yorabilir. Stres yaratan durumlardan uzak kalmaya çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz şeylerde değişiklikler olabilir. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmakta zorlanabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Mücadele ettiğiniz konularda değişiklikler olabilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde aldığınız sorumluluklar nedeniyle kendinizi zorlayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Zihinsel karışıklıklar olabilir. Yakın çevrenizle ilgili iş yükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Konuları daha fazla detaylandırmanızda fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Ailevi konulardaki karışıklıklar sizi yorabilir. Bazı konularda daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda fazla yükler alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Stres yaratan durumlardan uzak kalmaya çalışın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Çalışma hayatınızda değişiklikler olabilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermeniz gerekebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Sabırlı olmanız gerekebilir. İşlerinizdeki dalgalanma duygusal olarak sizi zorlayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularda mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Daha sonra değiştirmek istediğiniz süreçler gelişebilir. Duygusal olarak zorlanacağınız bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.