1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 7 AY SONRA İLK KEZ!
7 AY SONRA İLK KEZ!

7 AY SONRA İLK KEZ!

Ünlü çift hakkında boşanma söylentileri vardı.

A+A-

Ayrılacakları söylenen Demet ile İbrahim Kutluay, uzun süre sonra ilk kez vaftiz töreni için gittikleri kiliseden çıkarken yan yana görüntülendi.

Geçtiğimiz Mart ayından beri yan yana görüntü vermeyen Demet Şener ile İbrahim Kutluay, önceki gün bir aradaydı. Yaklaşık 7 aydır birlikte görüntülenmedikleri için haklarındaki "Boşanıyorlar" dedikoduları alevlenen çift, Arnavutköy'deki Ortodoks Kilisesi'nden çıkarken objektiflere takıldı.

TEDİRGİN OLDULAR

Yakın bir dostlarının oğlunun vaftiz törenine katıldıkları öğrenilen Demet Şener ile İbrahim Kutluay, kilise çıkışı gazetecileri görünce rahatsız oldu. Demet Şener, basın mensuplarını tebessüm ederken; eşi koşar adım otomobiline yöneldi.

En son Mart ayındaki bir davete katılan Demet Şener ile İbrahim Kutluay, yaz tatillerini ayrı geçirdi. Şener; Bodrum'da gazetecilere çocuklarıyla pozlar verirken İbrahim Kutluay'ın aynı sırada Çeşme'de tatil yaptığı iddia edilmişti.

BASINDAN KAÇTILAR

Arnavutköy'deki Ortodoks Kilisesi'nden çıkarken objektife takılan çift, karşılarında gazetecileri görünce rahatsız oldu. Özellikle İbrahim Kutluay'ın tedirginliğine anlam verilemedi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.