1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz. Bu konuların sizde sıkıntı oluşturmasına izin vermemelisiniz. İletişim ve öğrenme gibi konularda oldukça aktif ve hareketli olacaksınız. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Kendinizi gereksiz kuruntularla sıktığınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu sebeple üzerinizdeki olumsuz enerjiyi atmak adına kendinize uğraşlar bulmalısınız. Aşk hayatınızda hareketli günler geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün günü birlik seyahatlere çıkabilir, arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Öte yandan aile ortamında baskı verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tarz konulardan uzak durmak sizin için olumlu olacaktır.

YENGEÇ: Gün boyunca çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Üzerinizde gereksiz bir baskı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlarda duygusal hareket edeceksiniz. Bunun yerine olayları zamana bırakmak en akıllıca çözüm olabilir.

ASLAN: Günlük rutin yaptığınız işlerde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve enerjinizi başka işlere odaklamalısınız. Bugün ilişkiniz geleceği ile ilgili bazı konular önem kazanabilir. Partneriniz bazı beklentiler içerisine girebilir.

BAŞAK: Bugün aşk hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunları aşmak adına partnerinizin isteklerine kulak vermelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda yaratıcı çalışmalar yaparken sezgilerinizin gücünden faydalanabilirsiniz. Günlük işlerinizde sıkıntı yaşamamak adına pratik ve dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Bugün yaşadığınız bazı olaylar duygularınızı hareketlendirebilir. Ancak içinizden yükselen kuvvetli bir isteğin baskısını hissedebilirsiniz. Sabırsız davranabilirsiniz dikkat! Öte yandan yaşamınıza yeni anlamlar katmak için harekete geçebilirsiniz.

AKREP: İkili ilişkilerinizde bazı olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili olan konularda ise yaratıcı ve üretken bir çaba içerisinde olacaksınız. Öte yandan kariyeriniz açısından yeni adımlar attığınız bu günlerde kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

YAY: Aşk hayatınızın hareketlendiği bu günde partnerinizde güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi rahatça ifade ediyorsunuz. Kariyerinizdeki olumlu ilerleyişiniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Maddi hayatınızda ise abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK: Oğlaklar çevrenize karşı adaletli ve objektif olmanız gereken bir dönem. Maddi hayatınızda ise bazı kısıtlamalara gitmeniz gerekebilir. Hayatınızla ilgili ani değişiklik, radikal kararlar vb. durumlardan uzak durun. Eski bir dostunuzla sohbet etmek size iyi gelecek.

KOVA: Birilerine güvenme ihtiyacı duyabilirsiniz ancak güven duyduğunuz kişiye güvenilirliği konusunda dikkat edin. Partneriniz ona kendinizle ilgili sorunları anlatmadığınız için size gücenebilir. En yakınınızdaki kişi olamamaktan duyduğu kızgınlığı dillendirebilir.

BALIK: Hayatınızda olan bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu bir iş olabilir ya da aşk. Bitirmek istediğiniz şey konusunda dürüst olun ve gerçekleri açık şekilde ifade edin. Her şeyi ayrıntılarıyla anlatın. Karar verdiğiniz bir konuda geri adım atmak istemiyorsunuz ve bu doğrultuda önemli kararlar alacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.