1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça cesursunuz ve kendinize olan güveniniz tam. İşinizde başarılı olmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz. Kısa vadeli projelerle uğraşacağınız bir dönemdesiniz. Öte yandan duygusal yaşamınızda ilişkiniz kusursuz ilerliyor şu sıralar.

BOĞA: Gün boyunca hareketli saatler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bulunan sizin için önemli olan bazı kişilerle ilgili alacağınız bazı haberler sizi derinden etkileyebilir. Öte yandan geleceğe yönelik istekleriniz sizi oldukça etkileyecek. İlişkinizle ilgili planlar yapacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler insanı yaşadığınız olaylara esprili yaklaşmayı bir kenara bırakmalı ve hayatınızdaki ciddiyet duygusunu biraz ön plana çıkarmalısınız. Kendinizi gereksiz işlerle oyalamayın. İş hayatınızda sizi stresli günler bekliyor olabilir hazırlıklı olun.

YENGEÇ: Bugün çevrenizdekilere yardım etmek ve hayır işleri yapmak için uygun bir gün. Kendinizi manevi açıdan iyi hissedeceksiniz. Anaç ve şefkat dolu kalbiniz bugün daha yoğun ve duygusal olacak. Bu akşam sevdiğiniz kişiyle birlikte eğlenebilir, kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca kişisel gelişim açısından şanslı olduğunuz bir döneme girdiniz.

ASLAN: Gerçekleştirmek istediğiniz bazı istekleriniz olabilir. İyimser ve olumlu tavırlarınız sayesinde isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Sevdiğiniz kişiye gösterdiğiniz anlayışlı ve özenli tavrı ailenize de göstermelisiniz. Onları ihmal ettiğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz!

BAŞAK: Kendinizi iyi ve pozitif hissettiğiniz bir gün. İş hayatınızda fikirlerinizi kabul ettirmede başarılı olduğunuz bir süreç. İkna edici tavırlarınız etkileyici olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Gün boyunca son derece hassas ve duyarlı olacaksınız. Yaşadığınız bazı olayları büyütebilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızın desteği ve yakınlığı moralinizi yükseltecek. Dikkatinizi işlerinize vereceksiniz. İş temponuz giderek artıyor…

AKREP: İş hayatınızdaki ikili ilişkilerinizde oldukça ciddi bir tavırda olacaksınız. İşinizle ilgili gelecek kaygıları taşıdığınız bir süreç. Soğukkanlı olmalısınız. Maddi açıdan ise kendinizi çok fazla zorlamayın. Aile içinde önemli konuların konuşulacağı günler yaklaşıyor.

YAY: Yaylar iş hayatınızdaki rekabete hazırlıklı olun. Entelektüel ve esnek yapınızla ön plana çıkacaksınız. Günlük yaşamınızı etkileyecek bazı küçük kararlar alabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda ise yaşadığınız zorluklara rağmen güçlü görünmeye çalışıyorsunuz.

OĞLAK: Bugün ilişkilerinizi sıcak hale getirmenizi sağlayacak organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu organizasyonlarda oldukça hoş vakit geçirecek, rahatlayacaksınız. Kariyerinizle ilgili karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Alacağınız kararlarda aceleci olmamalısınız.

KOVA: İşinizle ilgili geçmişte yaşanılan bazı olaylar gündeme gelebilir. Bu olaylar sizi zor durumda bırakabilir. Dikkatli olmanız gereken bir gün. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ise ani gerginlikler yaşayabilirsiniz. Temkinli ve sakin olmanız gereken bir dönem.

BALIK: Gün boyunca ne istediğiniz konusu üzerine odaklanabilirsiniz. Hayal gücünüzü açığa çıkarabilecek işlerle uğraşabilirsiniz. Öte yandan üzerinizde baskı yaratan ve sizi zorlayan durumlardan kurtulmanın yollarını arayabilir, çözüm üretebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.