1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç Burcu

Önemli bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi bu kadar çok etkilememeli, kendinizle baş başa kalmalısınız. Breyselliğiniz ise yalnızca düşünürken kendini göstermeli çünkü uygulamada her zaman için birilerinden yardım almanız gerekecektir. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Aksi halde o üzerinize gelmeye devam edecek.


 

Boğa Burcu
 
Yakın çevrenizde, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Çünkü onları çok ihmal ettiniz. Onlara biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. Önünüzdeki güzelgünlerin heyecanını bugünden yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Gün içinde alacağınız bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Eğer bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.


 

İkizler Burcu
 
Duygusal alanda daha keyifli ve içten ilişkiler yaşıyorsunuz. Kendinizi ifade edebileceğiniz her konu size yenilik yapma şansı getirecek. Hayatın huzur veren yanlarını yaşamak, sevdiğiniz değişik hobilerle ilgilenmek hoş olabilir. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi içinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Biraz daha hesaplı yaşamaya çalışmalısınız. Bu şekilde elinize geçen fırsatlarla uzun vadede rahatlayabilirsiniz.


 

Yengeç Burcu
 
Gün içinde bazı engeller söz konusu. Tamamlanması zorunlu işler dağ gibi büyümüş durumda. Artık bir yerden başlamalısınız. Rutin işlerinizi aksatabilecek, plan değişikliği getirecek şartları iyi izlemelisiniz. Daha fazla organize hareket etmeli, sağlıkla ilgili konulara öncelik vermelisiniz. Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak.


 

Aslan Burcu
 
Bugün açık sözlülüğünüzle oldukça dikkat çekeceksiniz. Hatta sizinle çekinmeden her konuyu açık bir şekilde konuşmak mümkün olacak. Mesleki ve eğitimle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının. Çünkü ani vereceğiniz kararlar pek sağlıklı olmayacağından ileride pişmanlık duyabilirsiniz. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.
 
Başak Burcu
 
İş hayatınızda ciddi ve oldukça sabırlısınız. Fakat kendinize yeteri kadar güvenmeyerek biraz haksızlık ediyorsunuz. Artık geçmişe bir sünger çekmeli ve geleceğe bakmalısınız. Elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmanıza rağmen siz bunları hak etmemiştiniz. Bunu unutmayın. Bugünlerde partnerinizle yaşadığınız problem yüzünden depresyona girdiniz. Bir arkadaşınızı arayarak destek istemek size iyi gelecek.


 

Terazi Burcu
 
Eğer iyi bir kariyer sahibi olmak istiyorsanız ilk yapacağınız şey yeni işinizle ilgili araştırma yapmak. Çalışmayı seviyorsunuz. Tembellik hiç size göre değil. Partnerinizle yaşadığınız problemlere oldukça akılcı yaklaşıyorsunuz. Kendinizi böylece ona kanıtlıyorsunuz. Birikiminizin kenarda durmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var.


 

Akrep Burcu
 
Bugün tam anlamıyla sizin gününüz. Olmasını beklediğiniz her şey yavaş yavaş yoluna giriyor. Enerjik davranışlarınızla çevrenizden büyük beğeni topluyorsunuz. Yarın uzun süredir görüşmediğiniz biri ile görüşeceksiniz. Belki de beraber yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Böyle bir kararınız olmasa bile bundan sonra sık sık görüşecek ve biraz daha bağlanacaksınız. Geciktiği için strese girdiğiniz ödemenizi aileden birinin yardımı ile ödemeniz siz çok rahatlattı. Artık düşünmeniz gereken bir ödemeniz kalmadı. 


 

Yay Burcu
 
Kariyerinizi de içine alan pek çok uğraş içindesiniz. Kendinize yeni hedefler koyduğunuz bu dönem daha dikkatli davranmalısınız. Eğitim çalışmaları size yeni bir bakış açısı kazandıracak. Bugünlerde size yöneltilen samimiyetlere dikkat etmelisiniz. Çağrı üzerine gideceğiniz bir yerde size karşı çıkarcı bir yaklaşım söz konusu. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.


 

Oğlak Burcu
 
Bugünlerde sizi kısıtlayan ve zaman kaybettiren gelişmeler var. Kendinizi duygusal olarak koruyabilir, olaylara iyimser yaklaşabilirsiniz. Hazırlık süreci içinde olduğunuz bu dönem bazı kabullenmeler içindesiniz. Düşünme aşamasında olduğunuz önemli konularda kararınızı verdiniz ve artık uygulamaya geçeceksiniz. Sevmek ve sevilmek çok güzel duygular ve siz bu ikisini de yaşadığınız için çok şanslısınız. Para konularında biraz dağınıksınız. Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış gibi görünüyor.


 

Kova Burcu
 
Son günlerde duygularınızı ve sevginizi göstermekte sıkıntı çekiyorsunuz. Sevgi eksikliği ilişkinizde bazı problemlere neden olacaktır. Doğal olan yönünüzü ve hislerinizi olduğu gibi açıkça belli etmelisiniz. Bugün sinirleriniz oldukça gergin ve sürekli acıkıyorsunuz. Kilo almaya hazırlıklı olmalısınız. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Yani gizli bir hayranınız var.


 

Balık Burcu
 
İşlerinizde kontrolü sağlama konusunda inanılmaz bir dürtünüz var. Her koşulda inatçılığınızı koruyor ve bu şekilde de başarıyı sağlıyorsunuz. Partnerinize ne olursa olsun liderliğinizi kanıtlamak istiyorsunuz. Fakat bir ilişkide bu çok doğru bir tutum değil. Hatta ilişkinizi bu şekilde yıprattığınız bile söylenebilir. Simetri hastalığınız sürekli gündemde. Hiç önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.