1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 7 GRAM EROİN, 50 GRAM BONZAİ!
7 GRAM EROİN, 50 GRAM BONZAİ!

7 GRAM EROİN, 50 GRAM BONZAİ!

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 gram eroin ve yaklaşık 50 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 gram eroin ve yaklaşık 50 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla bağlantılı gözaltına alınan Hüseyin Esenel ile Haldun Erçelik dün mahkemeye çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz, 26 Ağustos’ta alınan bir bilgide zanlı Hüseyin Esenel'in tasarrufunda uyuşturucu olduğu öğrenildiğini söyledi.

Zanlı Esenel’in Lefkoşa Yenicami sokağındaki evinde arama yapıldığını belirten Ramiz, zanlının tasarrufunda 7 gr eroin türü olduğuna inanılan madde ve 17 paket içerisinde yaklaşık 50 gr ağırlığında sentetik cannabinoid uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Zanlı Esenel ve zanlı Haldun çelik aynı evde gözaltına alındığını ifade eden Ramiz, olayla ilgili soruşturmanın yeni başladığını,alınacak ifadelerin, kayıp emarelerin ve aranan şahısların olduğuna dikkat çekerek yürütülen tahkikatın selameti için zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alarak konuşan Zanlı Haldun Erçelik, “ben hasta bir adamın sadece kullanırım”dedi.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.