1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 7 GÜN DAHA
7 GÜN DAHA

7 GÜN DAHA

Tasarruflarında binlerce genci

A+A-

Tasarruflarında binlerce genci zehirleyecek kadar “eroin” türü uyuşturucu madde bulunan Hakan Yaşar ile Tuncay Alptekin hakkında 7 gün ek tutukluluk emri alındı.

Mesele ile ilgili olguları mahkemeye aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli Polis Çavuşu Fatih Kaleci, 20 Ocak’ ta aldıkları ihbar ile 2 zanlının ortak kullanımında olan Gülseren bölgesindeki evlerine düzenlenen operasyonda evin mutfak dolabında 850 gram “eroin” türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. 

Parmak izleri incelenecek

Zanlıların 21 Ocak günü mahkemeye çıkarılarak aleyhlerinde 3’er gün tutukluluk emri temin edildiğini anlatan Kaleci, bu süre zarfında uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin laboratuvara uyuşturucu maddenin bulunduğu poşetin de foto parmak izleri şubesine gönderildiğini aktardı.

Alınacak olan bir çok ifadenin olduğuna işaret eden Kaleci, kayıp olan 150 gram eroin olduğunu söyledi. Kaleci soruşturmanın selameti açısından zanlıların 8’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 7 gün ile sınırlandırdı.

Avukatların itirazı süreyi değiştirmedi

Zanlı avukatı zanlı 1 için talep edilen tutukluluk süresinin çok olduğunu söylerken, zanlı 2’ nin söz konusu olay ile ilgisinin olmadığını iddia ederek tutukluluk sürelerine itiraz etti.

Huzurundaki Şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 7’ şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.