1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 7 GÜN DAHA!
7 GÜN DAHA!

7 GÜN DAHA!

Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde;

A+A-

 

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli deneyimli Polis Memuru Mehmet Sevinç, olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, 21 Ekim’de Lefkoşa’da zanlıya ait EU 997 plakalı araçta Narkotik ekipleri tarafından yapılan aramada, sol ön taraftaki paspas altında naylona sarılı 500 gram eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.

Aynı gün temin edilen mahkeme emriyle zanlının tutuklandığını kaydeden polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde uyuşturucu maddeyi telefonla konuşup organize eden bir kişi aracılığıyla Lefkoşa’da başka bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini belirtti.

Mehmet Sevinç, uyuşturucu maddenin devlet laboratuarına, naylonların ise parmak izi için ilgili birimlere gönderildiğini kaydederek, sonuçların henüz çıkmadığını belirtti. Zanlıya ait telefon dökümlerinin alındığını kaydeden Sevinç, bu yönde de araştırmalarının sürdüğünü ifade etti.

Zanlının 2 gündür tutuklu bulunduğunu, bu süre içerisinde beş kişiden ifade aldıklarını kaydeden Sevinç, zanlının uyuşturucu maddeyi kimden aldığını sorguladıklarını, aranan iki şahıs olduğunu ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve kayıp emareler olduğunu belirten Sevinç, zanlının serbest kalması halinde alınacak ifadelere ve kayıp emarelere etki edeceğini söyleyerek, zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatının 7 günlük tutukluluk süresine itiraz etmemesi üzerine, Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlının 7 gün süre ile tahkikat maksatları bakımından tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.