1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:    İşlerinize karışılmasından nefret ediyorsunuz. Bu yüzden iş arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. Sevgilinize sorunlarınızı fazla yansıtmamaya çalışın.

BOĞA:   İş hayatınızla ilgili planladığını olaylar her an gerçekleşebilir. Arkadaşlarınızla aranızda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.    

iKiZLER:   İkizler bugün oldukça duygusal. Duygularınızı odak noktanız haline getirmeyin size zarar veriyor. Önemli başlangıçlardan kaçının.

YENGEÇ: Çevrenizdekilerle iletişiminize dikkat edin. Geçmiş bazı olayların çok fazla üzerinde durmanız size zarar verebilir.

ASLAN:  Aslanlar bazı kişisel konularda harekete geçmenin tam vaktidir. Değişmek istiyorsunuz, yenilik istiyorsunuz.Ortaklaşa para alanlarınızda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Kendinize zaman ayırmalı ve tatilin keyfini çıkarmalısınız.Ailenizle beraber olmak size iyi gelecek. Maddi anlamda olumlu gelişmeler söz konusu.
 
TERAZİ: İletişim sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor. Bu durum sizi enerjik ve pozitif hissettirecek. Sorunları kafanızda fazla büyütmeyin.
 
AKREP: Sizi anlamayan insanlara kendinizi anlatmak için çok çaba harcıyorsunuz. Gereksiz tartışmalar içine girmemelisiniz.
 
YAY: Özel yaşamınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sorunlardan kaçmak yerine konuşarak halletmeye çalışmalısınız. Sağlık sorunlarına dikkat.
 
OĞLAK: Günlerdir yaşadığınız stresli günler yavaş yavaş uzaklaşıyor. Bu durum keyfinizi yerine getirecek. Ailenizde bu gelişmeden oldukça memnun.
 
KOVA: Duygusal anlamda uzlaşmaya hiç yanaşmıyorsunuz. Dediğim dedik tavrınız size zarar getirebilir. Başka fikirlere de açık olmalısınız.
 
BALIK: Girişken yapınız bugün yine ön planda. Çeşitli organizasyonlar yapabilir akşam saatlerinizi arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.