1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugünü tamamen kendinize ayırmalı ve güç toplamalısınız. Ufak aksaklıklara ve soğuk algınlıklarına dikkat etmelisiniz. Sizi eleştirenlere kulak verin.

BOĞA: Bugün sizin için faydalı olacak işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi açıdan beklediğiniz gelişmelerin olması sizi keyiflendirecek. İlişkinizde ise romantik sürprizler yapabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün keyif alacağınız şeylerle ilgileneceksiniz. Mantıklı tavırlarınız aşk hayatınızda mutluluğu yakalamanızı sağlayacak. Çekiciliğiniz ve ikna gücünüzle karşı tarafı etkileyeceksiniz.

YENGEÇ: Bugün koşuşturmalı işlerle uğraşacaksınız. Evinizle ilgilenebilir, bakım, temizlik yapabilirsiniz. Titiz ve detaycı yönünüz ön plana çıkacak.

ASLAN: Aile içinde tartışmacı bir tutumda bulunabilir ve kırıcı olabilirsiniz dikkat. Sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilir ve duygusal tepkiler alabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün oldukça aktif olacak. Önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak kontrollü ve tedbirli olmalısınız.

TERAZİ: Aklınızda birçok fikir var. Bunları uygulamak adına hemen harekete geçeceksiniz. Ailenizi çok ihmal ediyorsunuz.

AKREP: Enerjiniz ve neşeniz oldukça yüksek. Yapacağınız küçük bir tatil ile enerji depolayabilirsiniz. Sorunlarınızdan biraz uzaklaşmalısınız.

YAY: Duygusal ve karamsar Yaylar bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi içinizde kuruntular yapabilir ve hayat enerjinizi yok edebilirsiniz. Moralinizi bozmak yerine hayatınızda yeni sayfalar açmalısınız.

OĞLAK: Oğlaklar bugün oldukça sosyalsiniz. Katılacağınız organizasyonlarda ön planda olmak isteyeceksiniz. Karşılaşacağınız bazı olaylar yüzünden gerilebilirsiniz dikkat.

KOVA: bugün oldukça istekli ve çalışkansınız. Sorumluluk alıyor ve işinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Ancak aynı durumu ilişkiniz için söyleyemeyeceğiz. Orada işler yolunda gitmiyor gibi.

BALIK: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Aşık olanlar veya yaratıcılığa dayalı işi olanlar oldukça keyifli ve etkili bir gün geçirebilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.