1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler sizi bekliyor...

A+A-

KOÇ
Bugün Ay para evinizi etkilemekte ve atağa kalkmanız için size bazı yeni fırsatlar sunmaktadır. Eski deneyimlerinizden yola çıkarak olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Daha iyi olanaklara sahip olmanız için gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz.

BOĞA
Bugün huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız. Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

İKİZLER
Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Birçok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

YENGEÇ: Güven arıyorsunuz bugün. O nedenle görüşülecek kişileri bile ince eleyip sık dokuyorsunuz. Evet bence de öyle yapın sadece iş görüşmelerini askıya alın. Biraz sakin olun.

ASLAN: Hepimiz seviliyoruz, kendimizi sevdiğimizde bunu daha iyi anlarız. Huzur işte o zaman gelir. Sıcak bir ilişkiye ihtiyacınız olabilir bugün. O zaman karşınıza gelecektir. Sizde huzursuzluk çıkarmayın. Aileniz size destek olacaktır. Güzel yapıcı bir döneme gireceksiniz. İçinizde bir şey kalmasın, dışarı çıkarın, zaten çıkacaktır da.

BAŞAK: Fazla düşünmeyin. İlişkinizin tadına varın. Kendinizi de mutsuzlukla doldurmayın. Her ne yaşayacaksanız güzel yaşayacağınızı düşünün. Kendinizi hiçbir konuda sıkmayın bugün.

TERAZİ: İçinde bulunduğunuz duygusal kaostan bugün sıyrılabilir ve yaşadığınız ilişkide net kararlar almak isteyebilirsiniz. Öte yandan iş hayatınıza odaklandığınız bu günde başarılı görüşmeler yapabilirsiniz.

AKREP: Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda artan sorumluluklarınız sizi daha istekli ve azimli yapabilir. İş temponuzun arttığı bu dönemde üzerinizde baskı yaratan düşünce ve duygulardan sıyrılın.

OĞLAK: İş ve aile hayatında olumlu haberler alacağınız bir gün sizi bekliyor. İhmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilir, aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA: Bugün oldukça aktifsiniz. Çevrenizle gün boyunca iletişimde olabilir ve bazı organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

BALIK: Bugün kariyeriniz açısından kendinizi gösterme çabası içerisinde olabilirsiniz. Kendinizi ispatlamak, çalışmalarınızı anlatmak isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.