1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 7 KASIM’DA KİTLESEL EYLEM VAR
7 KASIM’DA KİTLESEL EYLEM VAR

7 KASIM’DA KİTLESEL EYLEM VAR

“Çocuklar Okulsuz Kalmasın”

A+A-

7 KASIM’DA KİTLESEL EYLEM VAR

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil; Girne İnisiyatifi ile bölgede bulunan 10 okul, okul aile birlikleri ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Hirondel Çemberi’nde eylem yapılacağını açıkladı.

Mehmet KARA

Girne İnisiyatifi’nin organize ettiği “Çocuklar Okulsuz Kalmasın” eylemlerine her türlü desteği vereceğini açıklayan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası, dün velilerin de katılımıyla 23 Nisan İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantının ardından alınan kararları  paylaşan KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, 7 Kasım’da Girne İnisiyatifi ile Girne’de bulunan 10 okul, okul aile birlikleri ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla kitlesel bir eylem yapma kararının alındığı söyledi.

Elcil, Girne Hirondel Çemberi’nde, saat 16.00 sıralarında başlayacak olan eylemde, öğrencilerinde katılımıyla yürüyüşte gerçekleştirileceğini belirtti.

Bakanlık ve Başbakanlık’tan bugün bir randevu talebi olacağını ve son olarak da bir imza kampanyasının başlatılması kararının alındığını ifade eden Elcil, ayrıca önümüzdeki haftalarda basın kuruluşlarına da ziyaretlerin yapılacağını kaydetti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.