1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Gelecek umutlarınız için planlar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı olabilirsiniz. Esnek olmaya çalışmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda ön planda olmak isteyebilirsiniz. Projeleriniz üzerinde daha özveri ile çalışacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif çalışmalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni plan ve projeleriniz için araştırmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylara objektif bakabileceksiniz. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Sizin için yeni bir süreç başlayabilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Geleceğiniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde ikilemde kalabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konularda net karar vermeden önce iyice düşünmenizde fayda var. Acele kararlardan kaçının. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Duygusal olarak hassas bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aileniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Finansal konularınıza dikkat etmenizde yarar vardır. Plansız harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Sorumluluklarınız ile ilgili düzenlemeler yapmak, hayat akışınızı rahatla çaktır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hedeflerinize ulaşmak için net bir planlama yapmanızda fayda vardır. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya fazla yatkın olabilirsiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenize kabul ettirmek için ısrarcı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev ve ailenizi ilgilendiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ısrarcı olabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Otorite figürleriyle ile ilgili iletişimde her zamankinden daha fazla dikkat etmekte fayda vardır. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Geleceğiniz ile ilgili konularda doğru kararlar vermek için daha fazla araştırma yapma isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Üstlerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla çalışabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanız ile baş başa kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Uğraştığınız işlere daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Finansal konularda tahammülsüz olabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sevdiğiniz şeylerle uğraşmak sizi rahatlatacaktır.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.