1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ: İçinize kapanmak, hiçbir şey yapmamak isteyebilirsiniz. Ancak bu duygularınız geçici olacaktır. Kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulmalısınız. Hayata biraz da olumlu bakmalısınız.

BOĞA: Bugün şans sizden yana olacak. Attığınız adımları daha sağlam atıyorsunuz bu size kazanç sağlayacak. Çevrenizle olan iletişiminizde eleştirel tavırlardan uzak durmalısınız.

İKİZLER: Hırslarınıza yenik düşebilirsiniz dikkat edin. Her şeyi başarmak zorunda değilsiniz. Manevi anlamda yorgun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat!

YENGEÇ: Uysal ve sakin yapınız bugün işinize daha çok yarayacak. Tartışmaları uzatmayacak ve sorunlar çok çabuk çözeceksiniz. Kendi içinizde kararsızlık ve çatışmalar yaşadığınız bir süreçtesiniz.

ASLAN: İletişim konusunda hareketli denebilecek bir gündesiniz. Öğle saatlerinden sonra ise aile içinde yeni gelişmeler yaşayabilir, bazı konuların açılması ile üzülebilirsiniz.

BAŞAK: Bu aralar her şey istediğiniz gibi ilerliyor. Bazı insanlar önünüze engeller koymaya çalışsa da siz yolunuzdan dönmüyorsunuz.

TERAZİ: Dikkatli olmanız gereken bir gün. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ise ani gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi tarafından eleştirilmek sizi fazlasıyla etkileyebilir.

AKREP: Bugün oldukça mantıklısınız. Kolay iletişim kurabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Ortak iş yapmak bugün size cazip gelebilir.

YAY: Sizin için değişim rüzgarları esiyor. Bu olumlu dönemde şans da sizden yana! Arkadaşlarınızın desteği ve yakınlığı moralinizi yükseltecek.

OĞLAK: Disiplinle çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Yakaladığınız kariyer fırsatlarını değerlendireceksiniz. Ancak yine de aceleci davranmamalısınız.

KOVA: Bugün yapmaktan zevk duyduğunuz bazı işlerinizle uğraşacaksınız. Hukuksal konularda beklediğiniz olumlu gelişmeler gerçekleşmeyebilir.

BALIK: Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bugünde enerjiniz çok yüksek. Hafta sonu ile beraber yoğunluğunuz artabilir.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.