1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Geleceğe yönelik hedefler doğrultusunda, çevrenizde aynı felsefeyi paylaştığınız kişilerle somut adımlar atabilirsiniz. 

BOĞA

Kariyeriniz ile ilgili bir fikrinize uzun soluklu yatırım sözleşmesi imzalamak için uygun bir gün olacak. Sıra dışı fikirleriniz ön plana çıkacak. 

İKİZLER

Özel veya iş yaşantınızda yabancı bir felsefeyi benimsemiş, yabancı ya da uluslararası bağlantılı bir ortaklığa imza atabilirsiniz. 

YENGEÇ

İşinizle ilgili bir sözleşme ya da geleceğe yönelik başlatılan bir projenin somutlaşması için kredi, yatırım vb kaynağı netleşebilir. 

ASLAN

Sevdiğiniz kişiyle geleceğe yönelik ilişkiniz hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir gün olacak. Daha özgür  bir ilişki isteyeceksiniz.

BAŞAK

Aileniz ya da eviniz ile ilgili geleceğe yönelik aldığınız somut kararları işyerinizde duyurmak ya da konuşmak için iyi bir gün olacak. 

TERAZİ

Yaratıcılığınızın yüksek olduğu ve sıra dışı düşünebildiğiniz bugünde farklı projeleri hayata geçirmek için sözleşmeler yapabilirsiniz. 

AKREP

Ailenizle, emlak işleriyle ilgili kararlarınızı fikirlerinizi paylaşarak ve konuşarak somutlaştırabilirsiniz. Ev- arazi almak, satmak söz konusu olabilir.

YAY

Eğitim gibi kendi bilginizi aktarabileceğiniz bir iş için somut adımlar atabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla birlikte bir işe girişmeniz de mümkün. 

OĞLAK

Bir aile büyüğü ya da dostun maddi konularda desteğini alabilirsiniz. Sıra dışı bir fikrin gelir getirme işini tanımadığınız bir otorite onaylayabilir. 

KOVA

İdealleriniz  ile uluslararası bir dernek organizasyonda yeni bir sorumluluk alabilirsiniz. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak zekânızı göstereceksiniz. 

BALIK

Üzerinde çalıştığınız bir fikir bir otorite figürüyle paylaşmanız işin somutlaşmasını ve kariyeriniz ile ilgili geleceğe yönelik sağlam bir adım atmanızı sağlayabilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.