1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde ilginiz değişik konulara yönelebilir. Kendinizi geliştirmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Organize ettiğiniz olaylar, sizi duygusal yönden de etkileyebilir. Düşüncelerinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içindeki karışıklıklar zorluklar çıkarabilir. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamaya bakın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ortaklı konularda yeni koşullar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki sonlanmalar sizi endişelendirebilir. Değişime ayak uydurmanız gereken bir gündesiniz. Finansal konularda karışıklıklar olabilir. Duygusal yönden kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Borç alacak konularında daha çok gayret göstermeniz gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanıza neden olabilir. Dengede kalmakta zorlanabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Bazı işlerinizi başkalarına devretmeniz gerekebilir. Yaşanan sıkışıklıklar çözülecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar karşısında değişim yaratmak durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Sakin kalmanız gereken bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hayatınızda farklı bir şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ev hayatınızla ilgili konularda değişim süreci içinde olabilirsiniz. Özgürleşme isteği sizi pozitif ve heyecanlı kılabilir. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendi iç hissiyatınıza güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün işlerinizde sürekli bir yenileme içinde olabilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde riskli görünen işler, masraflar gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızdaki değişkenlik kafanızı kurcalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar gündeminizi etkileyebilir. Organizasyonunu yaptığınız işlerden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz işlerdeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yeni başladığınız işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Farklı şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Göremediğiniz durumlardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Planladığınız konulardaki değişimler nedeniyle bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Günün ikinci yarısı planlarınızdaki değişimlere uyum sağlamakla geçebilir. Destek almanız gereken bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş hayatınızda sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaşanan olayları kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde değişimler gerçekleşebilir. Bu durumu kendi çıkarlarınız için kullanmakta zorlanabilirsiniz. Parasal anlamda menfaat sağlamak isteyebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.