1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Yaratıcılığın yüksek olduğu bugünde çocuklarla vakit geçirmek, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde ifade edebilmeyi dengeleme çabasında olabilirsiniz. 

Boğa

Kariyeriniz arasında bir denge arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yapacağınız ya da yaptığınız emlak, arsa vb çalışmaların meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. 

İkizler

Duygularınızı açıkça ortaya koymak için harika bir gün. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygular arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde açık olmalısınız. 

Yengeç

Gelirleriniz ve gelir dışı kaynaklarınız arasında dengeyi sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir gün olmayabilir. 

Aslan

İkili ilişkilerde kendi ihtiyaçlarınızı karşınızdakinin ihtiyaçlarını dengelemeyi, ego ve duygular arasında orta noktayı bulma çabasında olabilirsiniz.  

Başak

Hayalleriniz ve gerçek hayat arasında dengeyi bulma ihtiyacında olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı hayata geçirmek için çaba sarf etmeli ve sorumluluk almalısınız.

Terazi

Sevdiğinizle ilişkinizi arkadaşlarınızla birlikte olmak isteğiniz arasında kalabilirsiniz. İlişkinizi dengede tutmak için çaba sarf etmelisiniz. Yaratıcı bir gün. 

Akrep

Kariyerinizde parlamak ya da ailenizle ilgili işleri tamamlamak arasında gidip gelebilirsiniz. Önemli kararlar almak yerine elinizdeki işleri tamamlamalısınız.

Yay

Büyük hedefler, hayatınızın amacı, inançlarınız mı daha ön planda yoksa günlük hedefler, sözleşmeler, verilen sözler mi? Arada kaldığınızı hissettiğiniz bir gün olacak.

Oğlak

Gelirleriniz ile ilgili detaylı bir çalışma ile yatırımlar geleceğe yönelik araştırmalar yapılabilir. Duygularınıza kapılıp aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Kova

İkili ilişkilerde egoyu ön plana çıkarmanın faydalı olmadığını anlayacaksınız.Karşınızdakinin duygularını ortaya abartılı koymasının bir sonuç olduğunu unutmayın.  

Balık

İşiniz ile ilgili bir hizmetin meyvelerini toplayabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda güzel bir gün olacak. İlham gücünüzü kullanarak yaratıcılığınızı ortaya koyabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.