1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler olabilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle anlaşma yapmanız gerekebilir. Zihinsel olarak kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızda bu durumdan etkilenebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmalısınız. İşlerinize yön kazanmak için fırsatlar var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünkü görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde maddi konularla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar gündeminizi değiştirebilir. Ani kararlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal konulardaki değişimler sizi zorlayabilir. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizdeki değişimler sizi zorlayabilir. İhmalkarlıktan kaynaklanan hatalar yapmayın. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda çatışmalar yaşanabilir. Olaylara sakin yaklaşmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşanabilir. Ticari konular sizi zorlayabilir. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de çalışma arkadaşlarınızla iletişimden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Bazı konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle süreçlerinizi doğru idare etmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.