1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Akademik konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İşlerinizde parlamak isteyebilirsiniz. Biraz kontrolü ele almak iyi olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Finansal işlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde riskli işlerde karar almanız gerekebilir. Keyifli konulara zaman ayırmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ikili ilişkilerinizde kendinizi ifade edebilmek önemli olabilir. Aile hayatınız da otoriter davranabilirsiniz. Erkek figürleri gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Eksiklerinizi gidermek için zaman yaratabilirsiniz. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İş yaşamında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. İş yaşamınızdaki ilişkilerinizi güçlü tutmanız projeleriniz için daha iyi olabilir. Eğitim alanında başarılı olabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkiniz gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda düzeltmeniz gereken konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konularda göz önünde olabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ailevi konularda gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Mücadele gerektiren durumlar sizi zorlayabilir. Babanızla ilgili konularda daha yapıcı olmaya çalışabilirsiniz. Emlak işlerini daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Aşk hayatınızda uyumu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Zihinsel yorgunluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler yeni gündemler getirebilir. İşlerinizde daha göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Düzeltmeniz gereken konulara yönelebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün koşullar sizin için kolay olmayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Başkalarını anlamaya yönelik tutum izlemelisiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulacaksınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gruplar içinde olabilirsiniz. Liderlik yapacağınız konular olabilir. İlişkilerinizde bazı konuların farkına varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizdeki eksikliklerle ilgilenebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için sorumluluk alabilirsiniz. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız zamanlar var. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele verebilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işler için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.