1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 70 BİN TL ŞAHSİ KEFALET SENEDİ İLE SERBEST KALDILAR!
70 BİN TL ŞAHSİ KEFALET SENEDİ İLE SERBEST KALDILAR!

70 BİN TL ŞAHSİ KEFALET SENEDİ İLE SERBEST KALDILAR!

70 bin TL şahsi kefalet senedi ile serbest kaldılar!

A+A-

Girne’de uyuşturucu alışverişi yaptıkları iddiasıyla polis tarafından tutuklanan ve 19 Mayıs’tan bu yana polis hücresinde bulunan Selahi Karpuzcu, Çetin Arıhanlı, Mehmet Gürler hakkındaki soruşturması tamamlandı. Zanlılar dün Girne’de çıkarıldıkları mahkeme tarafından teminata bağlandı
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, zanlı Selahi Karpuzu, Çetin Arıhanlı, Mehmet Gürler’ın kanunsuz uyuşturucu madde hintkeneviri “alma”, “verme” ve “tasarruf” suçlaması ile 19 Mayıs tarihinde tutuklandıklarını söyledi. Polis, zanlılar Karpuzcu ve Arıhanlı’nın itirafları üzerine Girne Amerikan Üniversitesi kavşağı-Karaoğlanoğlu’nda Mehmet Gürler’i FL 450 plakalı araç içinde tespit ettiklerini belirtti. Polis, zanlı Gürler’in görevli polis ekiplerini görünce kaçmaya çalıştığını belirterek makul güç kullanarak tutukladıklarını kaydetti.
Polis, zanlılar Selahi Karpuzcu, Çetin Arıhanlı ve Mehmet Gürler hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlı Salih Karpuzcu’nun 4 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 10 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması, zanlılar Çetin Arıhanlı ile Mehmet Gürler’in 70 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması ve tüm zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanarak teminatla serbest kalmalarına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.