1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 71 YAŞINDAKİ ADAMI KAÇIRANLAR YAKALANDI
71 YAŞINDAKİ ADAMI KAÇIRANLAR YAKALANDI

71 YAŞINDAKİ ADAMI KAÇIRANLAR YAKALANDI

71 YAŞINDAKİ ADAMI KAÇIRANLAR YAKALANDI

A+A-

71 yaşındaki engelli Hasan Tayyar’ı, araçlarına alıp Taşkent bölgesinde parasını çalarak ovada bırakıp kaçan R.K., H.A. K.K. ve S.S. dün Boğaz'da tesbit edilerek tutuklandı

Zanlılardan S.S., 15 yaşından küçük olduğu için ifadesi alınarak serbest bırakıldı, Diğer üç zanlı, R.K., H.A. ve  K.K. ise bu sabah Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Tayyar: “dondum kaldım ama hiç korkmadım”

Hatırlanacağı üzere olaydan sonra 71 yaşındaki Hasan Tayyar, yatmakta olduğu Lefkoşa Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü’nde konuşmuştu. Tayyar, şunları anlatmıştı: “Hastaneden çıktım durağa yürüdüm. Otobüse bineceğim sırada geldiler, biz seni terminale kadar götürürüz dediler. Aralarında genç kız olanı daha önce görmüştüm, engelli olduğum ve yürüyemediğim için ben de araca bindim. Yolda onu alacağız bunu alacağız diyerek beni götürdüler. Sonra araba bozulmuş gibi şoför olan adam ve kız aşağıya indi. Ben de indim yürürdük, adam arabada bir şeyler gurcalardı. Kız konuşurken adam elimdeki poşeti çektiği gibi aldı. İçinde az bir nakit para, kimlik kartım ve hastane kağıtlarım vardı. Konuşmaları Türkiyeli gibiydi. Hiç korkmadım ama dondum kaldım… Biz bunlara alışık değildik, ne hallere geldik… Terbiyesizler…”

YeniDüzen

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.