1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 75 YAŞINDAKİ KADINA ARABA ÇARPTI
75 YAŞINDAKİ KADINA ARABA ÇARPTI

75 YAŞINDAKİ KADINA ARABA ÇARPTI

Cengizköy’de evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 75 yaşındaki kadına araba çarptı

A+A-

Lefke bölgesi köylerinden Cengizöky’de yolun karşısına geçmeye çalışan 75 yaşındaki Ülfet Bönen’e araç çarptı. Çarpma sonucu yola savrulan kadın hafif yaralandı.Gemikonağı’ndan -Yeşilyurt’ta doğru otomobiliyle seyreden Cemal Cebeci (24), dün saat 10.00’da Cengizköy’de Ülfet Bönen adlı kadına, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarına düşen Bönen, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazanın olduğu yere kısa sürede gelen Lefke Polis Karakolu ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, daha sonra kadını ambulansla Cengiz Topel Hastanesi’ne kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Bönen’in çeşitli yerlerinde ezilme ve hafif şekilde yaralanmaların olduğu kaydedildi. Hastaneden alınan bilgiye göre, durumu iyi olan kadın, tedbir amaçlı kontrol altında tutuldu.

Yaşlı kadının durumunu öğrenmek için hastaneye gelen yakınları ile torunları, yoldaki radar tabelalarının iki yıldan beri takılı olduğunu ancak hız radarının henüz takılmadığını söyledi.

Bönen’in bir yakını, “Bu kazanın tek suçlusu devlettir. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Eğer radarı takmayacaktınız neden bu tabelaları taktılar anlamış değiliz? Normal yoldaki hız limiti 65 iken sürücüler her gün vızır vızır 100-120 ila geçiyorlar. İllaki birinin ölmesi mi lazım? Başka kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.