1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 77 YAŞINDA, 9 YAŞINDA KIZA TECAVÜZ!
77 YAŞINDA, 9 YAŞINDA KIZA TECAVÜZ!

77 YAŞINDA, 9 YAŞINDA KIZA TECAVÜZ!

Utanmadan özür diledi

A+A-

77 yaşındaki dede, 9 yaşındaki kız torununa tecavüzden tutuklandı

Güney Lefkoşa’da ikamet eden 77 yaşındaki Rum dedenin, 9 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulunduğu, daha sonra defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Olayın, kız çocuğunun yaşadıklarını okulda anlatmasıyla gün yüzüne çıktığını belirten Fileleftheros ve Cyprus Mail gazeteleri, tutuklanan dedenin yanı sıra kız çocuğunun 13 yaşında erkek kardeşinin aynı suçu işlediği iddiasıyla soruşturma kapsamına alındığını bildirdi.

Küçük torununa tecavüzde bulunduğunu kabul eden dedenin özür dilediği, ancak komşu ver aile yakınları tarafından saldırıya uğradığı kaydedildi.

Bu arada Güney Kıbrıs’ta 2014 yılında 119 çocuğun çeşitli türlerde istismara maruz kaldığına dair ihbarlarda bulunulduğu haber verildi.

Haravgi gazetesi Rum Aile İçi Şiddeti Önleme ve Mücadele Birimi’nin (SPAVO) 2014 yılında çocuk istismarı konusunda 119 vakayla ilgili telefon aldığını belirtti.

2015 yılının ilk yarısında ise 108 vakanın olduğunu aktaran gazete, istismarların “psikolojik/fiziksel/cinsel ve ihmalle alakalı” olduğunu belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.