1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. “8. AB PROJE YAZMA KAMPI”
“8. AB PROJE YAZMA KAMPI”

“8. AB PROJE YAZMA KAMPI”

Kuzey Kıbrıs’tan başvuru kabul ediliyor

A+A-

Youth-Agenda Derneği, Avrupa Birliği (AB) Etkinlik ve GlobalB ACADEMY, 1-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin en kapsamlı AB proje yazma kampını Antalya ve Alanya’da gerçekleştiriyor.
   Avrupa Birliği Proje Yazma Kampı'nı Organize Eden Youth-Agenda ve Global-B Academy, uzman eğitmenler tarafından uygulamalı, interaktif eğitim teknikleriyle katılımcılara sunulacak eğitimleri içeren kamp için başvuru kabul etmeye başladıklarını söyledi.
   Avrupa'da ve Türkiye'de AB Kurumları ve programların tanıtımları, ulusal fonlar ve AB mali yardımları hakkında genel bilgilerin verileceği kampta, Dünya Bankası ve Birleşmiş Milletler gibi kalkınma ajanslarının fon kaynakları da tanıtılacak.
   Katılımcılar ayrıca Hayat Boyu Öğrenme Programı, Gençlik Programları (Youth in Actıon)  gibi eylem projeleri, Europass ve Eurodesk tanıtımlarının yanı sıra Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı, İPA ve Hibe Programları   
   Genel Koşulları KAYS ( Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) ile ilgili bilgi edinme fırsatı bulacak.
Kamp sırasında proje grupları oluşturularak örnek proje yazılacağı belirtilirken, projelerin sunumlarının da yapılacağı ifade edildi. Youth Agenda Derneği’nden KIBRIS’a konuşan Sima Baktaş, kampta kullanılacak eğitim dilinin Türkçe olacağı, dolayısıyla kampa Kuzey Kıbrıs’tan da başvuru kabul ettiklerini söyledi.
   Kampla ilgilenenlerin **http://www.youth-agenda.org** adresinden başvuru formunu doldurup en geç 20 Eylül’e kadar abkamp youth-agenda.org adresine göndermeleri gerekiyor. Kamp’ın ücreti 1550TL olup, katılımı onaylananlardan ön kayıt için 550TL, kayıt sırasında da 1000TL alınacak. Daha fazla bilgi isteyenlerin, **http://www.youth-agenda.org** adresini ziyaret edip “DUYURULAR” bölümüne bakmalarının yeterli olacağı ifade edildi.

kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.