1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işlerinize yeni bir yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Değişiklik yapmanız gereken durumlar gündeme gelebilir. Kişisel olarak ilgilenmeniz gereken olaylar yaşanabilir. Bazı konularda hassas davranabilirsiniz. Akşam saatleri işlerinizi toparlamak için fırsat olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde çalışma ortamınıza daha fazla yaratıcılık katmak isteyebilirsiniz. Aniden gelen fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. İşlerinizi yoluna koymanız için çabalayabilirsiniz. Akşam saatleri daha durağan geçebilir. Sizi keyiflendirecek uğraşlar bulmanızda fayda var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bireysel olarak yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecek. Aklınıza birden fazla fikir gelebilir. Hepsiyle birden ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız için farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Gün içinde farklı görüşlerden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinize zaman ayırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde ailevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişten getirilen konular sizin keyfinizi kaçırabilir. Enerjinizi çabuk toparlayacaksınız. Yaratıcı olduğunuz konulara önem verebilirsiniz. Alışveriş için uyun bir gün olabilir. Sohbet edeceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birden gelen fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. Kişisel bakım yaptırabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Kendinizi fazla yormayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birden gelen fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. Kişisel bakım yaptırabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Kendinizi fazla yormayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde kendinizle ilgilenmek için daha çok fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz ortamlarda görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde eve ailenizle birlikte olmak size iyi gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardan etkilenebilirsiniz. Akışı değiştirmek için çaba içinde olabilirsiniz. Aniden gelen fikirleri değerlendirebilirsiniz. İşlerinize konsantre olmak ve yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba göstereceksiniz. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Geleceğinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yeni fikirlere açıksınız. İlgi alanınız olan konularda daha fazla kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba göstereceksiniz. Akşam saatlerinde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sabırlı olun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızda yeni fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. İşleriniz istediği gibi gitmediğinden sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kararsız kalmamaya özen göstermelisiniz. Üstleriniz ile iletişiminize dikkat edin. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerini ailenizle geçirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde yeni ufuklara açılmak ve başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Aniden gelen fikirlerinizi uygulamak isteyebilirsiniz. Yeni yolculuklar ve planlar keyfinizi yerine getirebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde gizli kalmış olaylar nedeniyle kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Yaşadığınız olaylar karşısında kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konularda kararlar almamaya özen gösterin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.