1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İlişkileriniz bugün gündemde. Meydana gelen sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda yenilik arzusu içerisinde olabilirsiniz. Duygusal yaşamanızda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi havaya sokabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi harekete geçirebilir. Partnerinize isteklerinizi açık şekilde anlatabilir ve aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilirsiniz. Öte yandan aile içinde çıkabilecek bazı sorunlar sizi huzursuz ediyor.

İKİZLER: Bugün sizi mutlu eden şeylerle uğraşacaksınız. Aşk hayatınız ön planda olacak ve sevdiğiniz kişiyle gün boyu iletişim halinde olacaksınız. Yaratıcı çalışmalarınız dikkat çekiyor.

YENGEÇ: Bugün hayal gücünüzü kullanacağınız bazı durumlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz karamsar duygulardan sıyrılarak yaratıcı çalışmalara imza atacaksınız.

ASLAN: Bugün içinde bulunduğunuz karmaşık düşüncelerden sıyrılacak ve problemlerinize yaratıcı çözümler üreteceksiniz. Ancak aşırı hırslı tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

BAŞAK: İsteklerinizin arttığı bir dönem. İsteklerinizi gerçekleştirmek adına sabırsız olabilir ve bir an evvel harekete geçmek isteyebilirsiniz. Dikkatinizi toplamalı ve sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ: Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde gideceğiniz bir ortamda beklenmedik bir durum karşısında zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise kendinizi baskı altında hissedebilir ve ilişkinizde sıkılabilirsiniz.

AKREP: Başkalarının çıkarlarını kendinizinkiler kadar korumayı başarabilirseniz, İlişkinizde oluşan sorunları da her iki tarafın açısından değerlendirmelisiniz. Sağlığınıza özen gösterin

YAY: Birilerine güvenme ihtiyacı duyabilirsiniz ancak güven duyduğunuz kişiye güvenilirliği konusunda dikkat edin. Partneriniz ona kendinizle ilgili sorunları anlatmadığınız için size gücenebilir. En yakınınızdaki kişi olamamaktan duyduğu kızgınlığı dillendirebilir

OĞLAK: Gün boyunca yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkileriniz giderek hareketli bir hal alıyor. İlişkinizde ise farklı ve yoğun istekler içerisine gireceksiniz. Bu konuda olumlu gelişmeler yaşamak sizi oldukça mutlu edecek.

KOVA: Bugün düşünceleriniz dağınık olduğu için bazı olayları yanlış değerlendirebilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fevri davranmayın. Öte yandan aşk arzunuzun artması sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getirecek.

BALIK: Kişisel bazı konulara odaklanmış durumdasınız. İş hayatınızda yoğun bir tempoda çalışabilir ve sevdiklerinize vakit ayıramayabilirsiniz. Fazla sorumluluk almanız sizde gerginliklere neden olabilir dikkat!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.