1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde sakin kalmanızda fayda var. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde acele karar vermeyin. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size iyi gelebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Sözleşmelerde aksaklıklar olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Başkalarıyla planlar yapabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara bir şeyler katmak için çaba gösterebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. İşlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Risk almak sizin için daha kolay olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitsel konular sizi zorlayabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Kardeşlerinizle ilgili bir konuda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Hırs yaptığınız işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları fazla detaylandırmak sizi yorabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. İşlerinizde mücadele vermeniz gereken konular olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin. İlişkilerin dengesini kaçırmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumaya çalışın. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde işle ilgili sözleşmelere dikkat edin. Kendinizi yeterli gördüğünüz işlerinizi yeniden planlayabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili projenizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Eğitsel konularda mücadele verebilirsiniz. Başladığınız sonlandıramadığınız işleri tekrardan gündeminize alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Ticari konularda mücadele etmeniz gereken olaylar yaşanabilir. Teknik konulardaki aksaklıkları çözmeniz gerekebilir. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecektir. Maddi konulara dikkat edin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Kapandığını düşündüğünüz konular yeniden gündeme gelebilir. Sizi yoran konulardan sıyrılmak isteyebilirsini

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Ticari konularda hırs yaptığınız konular olabilir. Olaylara daha geniş açıdan bakmanızda fayda var.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.