1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 8 Aylık Hamile Sevgilisini Yaktı
8 Aylık Hamile Sevgilisini Yaktı

8 Aylık Hamile Sevgilisini Yaktı

8 Aylık Hamile Sevgilisini Yaktı

A+A-

Almanya'da baba olmak istemeyen 20 yaşındaki genç adam, 8 aylık hamile kız arkadaşını diri diri

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşanan olayda, Eren Toben isimli genç, 8 aylık hamile kız arkadaşı Maria Peiner'i "Alışverişe çıkıp bebek kıyafetleri alalım" diyerek kandırdı. Eren, 19 yaşındaki karnı burnunda kız arkadaşını okul arkadaşı Daniel Mueller'in de yardımıyla Berlin'in dışında bulunan ormanlık bir alana götürdü.

HAMİLE KIZI BIÇAKLAYIP BENZİN DÖKÜP YAKTI
Eren, Maria'nın önce kafasına odun parçasıyla vurdu ardından ekmek bıçağıyla hamile kızı bıçakladı. Daha sonraysa üzerine benzin dökerek ateşe verdi

14 YIL HAPİS CEZASI
Geçen senenin ocak ayında yaşanan bu korkunç cinayetin duruşmasında hakim karşısına çıkan iki suç ortağı, 14'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim Regina Alex duruşma sırasında baba olmak istemeyen, bu sebeple 8 aylık hamile kız arkadaşını öldüren Eren Toben, şunları söyledi:

"CİNAYET ÇÖZÜMDÜ"
"Onun için cinayet çözümdü. O mutlu, özgür olduğu, kontrolünde olan bir hayat istedi. O, Maria'nın kendisine olan sevgisini kullanarak hayatına mal olacak tuzağa sürükledi"

"UMARIM AİLEMİZ BU KARARLA BİRAZ OLSUN HUZURU BULUR"
Maria'nın cesedi cinayetin ertesi günü ormanda yürüyen biri tarafından bulundu. Bir sonraki gün gözaltına alınan suç ortakları, polisteki sorgularında birbirlerini suçladı. Toben'in parmak izleri, Maria'nın kömürleşmiş cesedinin yanında bulunan bıçağın kabzasında tespit edildi. Duruşma sonrasında Maria'nın kardeşi basına yaptığı kısa konuşmada "Umarım ailemiz bu kararla biraz olsun huzur bulur" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.