1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 8 ÇÖP KAMYONUNDAN 6’SI ARIZALI
8 ÇÖP KAMYONUNDAN 6’SI ARIZALI

8 ÇÖP KAMYONUNDAN 6’SI ARIZALI

LTB TEMİZLİK ŞUBESİ, BAŞKENT’TE ÇÖP TOPLAMADA BİRTAKIM PROBLEMLER YAŞANDIĞINI VURGULADI

A+A-

8 ÇÖP KAMYONUNDAN 6’SI ARIZALI

LTB Temizlik Şubesi,  Lefkoşa’da son dönemlerde çöp toplama konusunda yaşanan sıkıntıyla ilgili açıklamada bulunarak vatandaşları bilgilendirdi.

8 ÇÖP KAMYONUNDAN 6’SI ARIZALI

Açıklamada şube bünyesinde yer alan 8 adet çöp kamyonunun sadece 2’sinin çalışır durumda olduğu ifade edilirken, araçların arızalarının çözümü konusunda mevcut mali yapı içerisinde yedek parça alınmasının mümkün olmadığı vurgulandı.

Yaşanan sıkıntıyı minimuma indirmek için Değirmenlik, Dikmen, Alayköy belediyelerinin çöp kamyonları yanında, Gönyeli Belediyesi ve Olay Transport’un yollamış olduğu çekirge kamyonlarının kullanıldığı belirtilerek, ilgili belediyeler ve kurumlara teşekkür edildi.

Temizlik işçilerinin bu zor süreçte günün her saatinde büyük bir özveriyle çöplerin toplanması için çalıştığı ifade edilen açıklamada, çöp toplamada düzenli ve rutin döneme geçilmesi için belediyenin yoğun bir çalışma içerisinde olduğu belirtildi.

Açıklamanın sonunda vatandaşlardan yaşanan geçici durumun sonlandırılmasına kadar hoşgörü beklendiği de dile getirilirken, çöplerin düzenli bir yerde depolanmasına özen gösteril istendi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.