1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kıvrak olmayı anlatan koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızda daha tempolu anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle ve iletişiminiz de kıvrak olmanız gerekebilir. Zaman alabilecek işler var. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekanızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ailenize ait konular değişkenlik gösterebilir. Yeni adımlar içindesiniz. Ev hayatınızda daha aktif olmanız gerekebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gündeminiz ve yakın çevreniz çok hareketli. Değişken olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizle yakın çevrenizdeki olayları yönlendirebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı iyi kullanmaya bakın. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekanızla gün içindeki yoğunluğu azaltabilirsiniz. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ay burcunuzda iken yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara gündeminizde olabilir. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zeka gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Gizli durumlar ortaya çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayların kıvrak zekanızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli vakit geçirdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için hızlı ve kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekanızı kullanmalısınız. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yabancılarla ilgili gelişmeler ya da uzaklara ait konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni alanlara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda pratik olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularda ilgili gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.