1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyen iş arkadaşlarınızın desteğini kabul edebilirsiniz. Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız.

BOĞA: İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok yerinde taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor. Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız, ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. 

iKiZLER:  Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. 
 
YENGEÇ:   İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Eşinizin para durumuyla ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Fırsatları iyi değerlendirin.

TERAZİ: Dışarıdan hiçbir olumsuzluğu kafanıza takmıyor gibi görünseniz de iç dünyanızda fırtınalar kopuyor. Biten ilişkinizin izlerini tamamen hayatınızdan silmek istiyorken, Çarşamba günü gelecek bir haberle geçmişle ilgili anılar tekrar canlanabilir. 
 
AKREP: Partnerinizin yoğun iş temposuna biraz daha sabır göstermelisiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışmak, onların merak ettiği konular hakkında konuşmalar yapmak hoşunuza gidecek. 

YAY: Çevrenizdeki kişilere karşı tutumunuz oldukça mesafeli. Duygularınızı kısıtlıyor ve renginizi belli etmek istemiyorsunuz. Maddi konularda yeni gelişmeler olabilir. Dikkatli ve sabırlı olmalısınız. 

OĞLAK: Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. İş hayatınızda üzerinizdeki sorumluluklardan bunalmış olabilirsiniz. Buna rağmen hedeflerinize ulaşma konusunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.

KOVA: Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Bugün,bir çok fırsatı bir arada yakalayabilir ve yaşamınızı zenginleştirecek kaynakları bulabilirsiniz. 

BALIK: Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Bugün Ay'ın konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.