1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Fazla çalışıp durup dinlenmeye fırsat bırakmamak bugün sizi biraz halsiz düşürebilir. Tüm yarım işlerinizi bugün tamamlamak zorunda değilsiniz. Detaylara takılmak da hedeften uzaklaşmanıza neden olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İkili ilişkilerinizde diğer kişiyi idealize edip gözünüzde büyütmeniz, sonrasında hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabiliyor. Sizin için özel denilebilecek bir kişi bugün beklentinizi karşılamayabilir. Gerçekçi olmanız şart.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

iş ortamınızdaki motivasyon düşüklüğünü eve yansıtmamaya çalışın. Beklediğiniz takdir gelmemişse bile bu durum elinizden geleni yapmaya devam etmeyeceksiniz ve bu ruh halini her yere taşıyacaksınız anlamına gelmiyor.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün trafikte dalgınlık nedenli hatalar yapma riskiniz var. Gördüğünüze, okuduğunuza, yazdığınıza da mutlaka dikkat edin. Göz ve algı yanılması gibi durumlar yaşanabilir. Sözleriniz de yanlış anlaşılabilir. İmalardan kaçının.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışıp didinip mücadeleyle elde ettiğiniz bir şeyi korumak için de en az elde ettiğiniz dönemdeki kadar çaba göstermelisiniz. Bugün size ait olan ve değer verdiğiniz bir şeyi kaybetme riskiniz var. Tedbirli olmakta fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eleştirel ve karşı tarafı iğneleyici nitelikteki tavırlar, bugün özellikle eşinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar yaratabilir. Karışmak ve akıl vermek yerine gerçekten ihtiyaç duyulmuşsa yol gösterici olmaya çalışın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendi halimde işimi yaparım kimseyle yüz göz olmam diyen bir tavır bugün yanlış algılanmanıza neden olabilir. Hem işiniz hem de iş ilişkileriniz açısından buna son verebilmek için biraz başınızı kaldırıp etrafa bakın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Dostlarınız için bir takım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Sizden destek isteyene arkanızı dönüp gidemezsiniz belki ancak ne ölçüde bir destek sağlayacağınızı baştan sınırlandırın ki sonradan görev haline gelmesin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugünden verim alabilmek için hem fiziksel olarak zinde olmaya hem de işlerinize odaklanmaya ihtiyacınız var. Konsantrasyon dağılırsa otorite sorunu da yaşanabilir. İş birliği içinde olduğunuz kişileri toparlamak elinizde.

 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sonuç odaklı hareket etmeye ve varsa eğer eksik olan bilgiyi ve deneyimi tamamlamaya ihtiyaç olacak bugün. Bilmediğinizi öğrenmek için gereken çabayı sarf etmek, etrafınızdakilerin tecrübesinden feyz almak faydalı olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Birilerinden destek istemek, sizin için önemli bir konuda talepte bulunmak, hakkınızı aramak ve fayda sağlayacak bir konuda bir başvuruda bulunmak konusu çok uygun olmayabilir bugün. Önemini vurgulamak sorun olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Partnerinize karşı aşırı derecede fedakar davranmanız aslında ikinize de tam fayda sağlamıyor. Onun da rahatlıkla yapabileceği şeyleri onun adına yapmaya devam etmekten vazgeçin. Bu durum özgürlükleri de kısıtlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.