1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Bu aralar işlerinize koşturmaktan kendinize vakit ayırmıyorsunuz. Dinlenmeyi ihmal etmeyin. 

BOĞA: Kendinizi gereksiz kuruntularla sıktığınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu sebeple üzerinizdeki olumsuz enerjiyi atmak adına kendinize uğraşlar bulmalısınız.

iKiZLER: Aşk hayatınızda hareketli günler geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişiler sizi etkileyebilir ve o kişiye karşı içinizden geldiği gibi davranmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün yorgunluk yakanızı bırakmayacak. Akşam saatlerinde aile toplantısı gibi bir durum söz konusu olabilir.

ASLAN: Gün boyunca keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz. 

BAŞAK: Kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Bu aralar işlerinize koşturmaktan kendinize vakit ayırmıyorsunuz. Dinlenmeyi ihmal etmeyin.

TERAZİ: Yapacağınız anlaşmala için biraz daha beklemelisiniz. Acele etmemeniz sizin yararınıza. Aşk kapınızı her an çalabilir. 

AKREP: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi oturtmanız gerekecek. Bu alanlarda hemen tepki vermeye ve sinirli olmaya müsait olabilirsiniz.

YAY: Bugün, maddi konularda çabuk tepki vermeye ve sinirli davranmaya müsait olabilirsiniz. Para alışverişlerinize çok dikkat edin. 

OĞLAK: Çevrenize daha dikkatli bakmalısınız. Sizin ilginizi çekmek isteyenler olabilir. Şans vermenizde yarar var. 

KOVA: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında koşturmak yüzünden sinirli olabilirsiniz. İki taraf arasındaki dengeyi gün boyunca iyi kurmalısınız.

BALIK: Sevgilinizle ilişkiniz ciddi boyutlara ulaşabilir. Koşuşturmalı bir dönem sizi bekliyor. Tatlı yorgunluklar yaşayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.