1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde ev ile alakalı yorucu koşullar oluşabilir. Bazı konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek konuların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyif verici olaylar meydana gelebilir. Akışta kalın.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün uğraştığınız işlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu konuları geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Gelecek yönündeki kararlarınız için iletişimde olacağınız kişiler var. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Planlarınızdaki değişiklikler sizi yorabilir. Akşam saatlerinde bazı konularda aksiyon almanız gerekebilir.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yaptığınız planlarda değişiklik olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız alanlarda daha başarılı olacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde mücadeleci tavrınızı ortaya koyacak olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas davranabilirsiniz. İkili ilişkiler önem kazanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı planlarınızda değişiklikler olabilir. Bu durum engellenmiş hissetmenize neden olabilir. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatleri daha heyecanlı geçebilir.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabileceksiniz. İlişkilerinizi kullanarak işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Elinizden geleninin en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz bir gündesiniz. Mesleki gruplarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim )

İş hayatınızla ilgili konularda daha fazla mücadele etmek durumunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde kararalar alabilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde alternatif planlar üretmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olabilir. Yeni yolculuklara çıkmak için organizasyon yapabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Plan değişikliklerinin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün işlerinizde kriz yaratan kişilerle karşılıklı gelmek zorunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu konuda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalmanız sizi korkutabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitme fikrini düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde ani değişiklikler yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde daha fazla kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Denge içinde kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak sizi heyecanlandıracaktır. Gizli düşmanlarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani plan değişiklikleri yapabilirsiniz. İşlerinizle ilgili gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda elinizden gelenin en iyisini yapacağınız bir gündesiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Beslenmenize dikkat edin.

 

 BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün yaratıcılığınızı sorumlu olduğunuz işlere yoğunlaştırabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlerde risk almaya daha yatkınsınız. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde planlarınızda ani değişiklikler olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.