1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!
8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

Soruşturma tekrar devam ediyor!

A+A-

8 yıl önce Türkiye’den KKTC’ye kargoyla uyuşturucu gönderdikten sonra ülkeden kaçan ve önceki gün geri dönerken yakalanan Salih Mayrok aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Devrim DEMİR

Türkiye’den 2009 yılında kargo ile 19 gram Hint keneviri getirten ve paketin şüphe çekmesi üzerine uyuşturucunun ele geçirilmesinin ardından ortadan kaybolan Salih Mayrok, 8 yıl sonra ülkeye giriş yapmak isterken önceki gün tutuklanmıştı.

Mayrok dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Soruşturma askıya alınmıştı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru İbrahim Atabek, Ağustos 2009 tarihinde ülkeye bir kargo şirketi ile zanlı Salih Mayrok adına paket geldiğini ve paket içerisinde 19 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu anımsattı.

Polis, olayla ilgili konu tarihte bir soruşturma başlatıldığını ve zanlı Mayrok’un ülkede tespit edilememesi üzerine soruşturmanın askıya alındığını belirtti.

Soruşturma devam ediyor

Polis memuru İbrahim Atabek, aranan kişi olan zanlı Mayrok’un isminin kapılara bildirildiğini ve aleyhinde tutuklama emri olduğunu, zanlının olaydan yaklaşık 8 yıl sonra önceki gün Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yaparken tespit edilerek tutuklandığını ifade etti.

Atabek,  soruşturmanın tarih olarak eski ancak tutukluluk açısından yeni olmasından ötürü soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.