1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde hedeflerinize ulaşabilmek için daha fazla mücadele edersiniz. Kendinizi enerjik ve güçlü hissetmeniz olası. Amaçlarınız doğrultusunda mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif planlar yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili otorite figürleri ön plana çıkabilir. Zirveye çıkmak için yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Girişken ve cesur bir tavır sergilemeniz olası. Kendinizi ifade ederken ne istediğinizi tam olarak anlatabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha akıcı, keyif aldığınız yerlerde olmak size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İletişimin ve hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinizin üst seviyede olması muhtemel olur. Hızlı düşünüp, hızlı konuşmanız bazen anlaşılmamanıza neden olabilir. Duruşunuz, ifadeniz güçlü. Kıvrak zekânız sayesinde sorunları çözmek sizin için çok kolay olacak. Herkese cevap yetiştirebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş hayatınızda daha hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni işlere başlarken kişisel yeteneklerinizi de kullanmak sizi heyecanlandırır. Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Gündem de olan konuyla ilgili düşünceleriniz tutucu olabilir. Biraz esnek olmanızda yarar var. Geçmişe yönelik konuların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Bugün yaşam enerjisi ile dolusunuz. Hareket ve yeni başlangıçlar sizi heyecanlandıracak. Kendinize olan bu özgüveniniz, sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilmenizi sağlayabilir. Önemli konularda, yeni başlangıçlarda dikkatli olmakta yarar var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekir. Takip ettiğiniz işlerde özenli, detaylara ağırlık veren bir tavrınız olması mümkün. Mükemmeliyetçi yanınız ile her bir ayrıntıyı inceleyebilirsiniz. Vermiş olduğunuz hizmeti tam anlamıyla yerine getirmek için emek harcayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün beraberliklere, evlilikle ilgili konulara vurgu var. Uğraştığınız konulara uyum ve zarafet getirmek için çaba sarf edebilirsiniz Geleceğiniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde denge, uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklaşa işlerde oldukça hızlı kararlara varmanız mümkün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konular mücadele gerektirebilir. Alternatif planlar yapmanız gerekli. Finansal konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Eşinizle paylaştığınız ortak kazanımlarınız konusunda kriz ve mücadele olması mümkün. Her iki tarafında anlayışlı olması ortak payda yaratacak. Aksi halde kişilik çatışmaları ve huzursuzluklar yaşanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yeni ufuklara açılmak için heyecan ve istek duyabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilir, hemen uygulamaya geçmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişiminiz içten ve keyifli olacak. Yenilikler içindesiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hırs yaptığınız işlerde mücadele var. Ayrıca ev ve güvenlik konularına da dikkat etmek gerek. Evde daha sabırlı olmaya gayret etmelisiniz. Ailevi bir konuda yeni başlangıçlar, eve ait değişiklikler yaşanabilir. Bitişler ve yeni başlangıçların bir arada yaşandığı bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İleriye yönelik hedeflerinizde yenilikçi bir bakış açısı, özgür ve aynı zamanda akılcı planlar içerisindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves duyacağınız koşullar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bireyselliğiniz sizin için her şeyden önce gelecektir. Arkadaşlarınızla daha hareketli bir gün yaşayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Para kazanma, biriktirme dürtünüzün yüksek olması olası. Harcamalarınızı ölçülü yapma gayreti içine girmelisiniz. Yatırım ile ilgili konular sizi daha çok çekebilir. Kişisel anlamda yetenekli olduğunuz konulara yönelmelisiniz. Akşama doğru daha akıcı koşullar söz konusu.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.