1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde iş hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, iş görüşmeleri yapabilir ve iş yaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem de iş hayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek, iş hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.