1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 8 KİŞİ 1 PUAN
8 KİŞİ 1 PUAN

8 KİŞİ 1 PUAN

Dersler çıkaracağız;

A+A-

Dersler çıkaracağız

Gençlik Gücü karşısında 8 kişi kalmasına rağmen oyundan düşmeyerek bir puanı alan Batı temsilcisini eksikler düşündürüyor

K-Pet Birinci Lig’de geçtiğimiz hafta kendi sahasında Gençlik Gücü ile berabere kalan Baf Ülkü Yurdu, üçüncü hafta maçı için kadrosunu oluşturdu. Takımda 3 oyuncunun sakatlığı yanına, 3’de cezalı oyuncunun eklenmesi Denizli deplasmanı öncesi sıkıntıyı üst safhaya ulaştırdı. Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Denizli maçı öncesi verdiği demeçte ideal kadroyu kurmaktan çok istedikleri girişi lige yapamamanın sıkıntısını çektiklerini belirtti.


Galibiyet şart oldu

Geride kalan iki hafta sonunda bir puan aldıklarını belirten Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu, sıkıntılı kadroya rağmen Denizli karşısında galibiyetin şart olduğunu vurguladı. Ersen, Hürben, ve Cenkay’ın sakatlıkları yanında, Osman, Rifat ve Berk Şen’in cezalı olmaları Denizli maçı öncesi sıkıntıyı ciddi boyutlara çektiğini vurguladı. Geride kalan iki haftada alınan skorlara rağmen oyun anlamında iyi olduklarını belirten Kolcu, iyi oyunu skora yansıtmaları halinde ise tünelin ucundaki ışığı görebileceklerini vurguladı.


Seri yakalamak zorundayız

Üst tarafa yakın olmak adına puan kaybını artık sonlandırmak zorunda olduklarını aktaran Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu, bunu da sağlamanın en mümkün yolunun seri galibiyet olduğunu vurguladı. Denizli maçı öncesi eksik olmalarına rağmen mücadele etmek zorunda olduklarını aktaran genç Teknik Adam, maç önünü iyi değerlendirip kazanmak için mücadele edeceklerini vurguladı. Denizli deplasmanın zor deplasmanlardan bir olduğunu da vurgulayan Derviş Kolcu, iyi bir netice almak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.