1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin.

BOĞA: Bugün sizin için iş konuları büyük önem kazanıyor. Tecrübeli ve konularına hakim kişilerle çalışarak kazançlı çıkabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün yakın çevrenizle iletişime geçebilir, onlarla hoş sohbetler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşırı yoğun bir tempo içinde olacağınız bir gündesiniz. Her şey aynı anda üzerinize gelebilir. Bu durumda içgüdülerinize göre hareket etmelisiniz.

ASLAN: Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak.

BAŞAK: İkili ilişkilerinize yoğunlaştığınız bu günde sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir, birlikte hoş sohbetler gerçekleştirebilir haftanın yorgunluğunu atmaya çalışabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün bazı önemli kararları vermekten kaçınmazsanız size sunulan birçok fırsatı yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

AKREP: Ailenizle çıkabilecek tartışmalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gereğinden fazla fevri tavır size zarar getirebilir.

YAY: Bugün maddi alanda beklenmedik ama çok güzel bir gelişmeyle karşılaşmanız olasıdır. Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

OĞLAK: Bugün fırsatlarla dolu bir gününüzdesiniz. Önem verdiğiniz işleri bugün halletmenizde yarar var çünkü ileride sorun yaşayabilirsiniz.

KOVA: Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız.

BALIK: Gün boyunca sosyal hayatınız oldukça hareketli olacak. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.