1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün ani duygu değişimleri yaşayacaksınız. Seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli, iş yerindeki gerginlikten biraz uzaklaşmalısınız.

BOĞA: Bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla çok fazla dialoğa girmeyin. Sabrınız sınırda olabilir ve sözleriniz kurşundan ağır yaralar açabilir. Sevdiklerinizin kalbini boş yere kırmayın.

İKİZLER: Aldığınız kararların arkasında durun. Sezgilerinize güvenin ve çevrenizdekilerin söylediklerine tamamen güvenmeyin. Aşk hayatınızda şartları zorlamalısınız.

YENGEÇ: Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. Çift fikirli insanların yanar döner tavırlarının zihninizi karıştırmasına izin vermeyin.

ASLAN: Özel yaşamınız adı gibi özel olmalı. Dışarıdan hiç kimse sorun ya da mutluluğunuzu bilmesi gerekenden fazla bilmemeli. Birlikteliğiniz maddi anlamda da her ikiniz için yükselişi getirecek.

BAŞAK: Sinirli ve gergin olduğunuz için size düşmanca tavırlar besleyen insanların dikkatini çekerek bu halinizden faydalanmaya kalkmalarına sebep olabilirsiniz.

TERAZİ: Ailenizle bağlarınızın güçleneceği sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz...

AKREP: Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli.

YAY: Gökyüzü ev ve iş hayatınızda eşinizle uyumlu ve aynı değerlerde buluşabilmiş olmanın getireceği güzelliklere işaret etmekte. Bugün önemli bir yatırım yapabilir yeni bir konut ya da iş yeri sahibi olabilirsiniz.

OĞLAK: Kelimeler bugün size pahalıya mal olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet doğru olanı doğru zamanda söylemektir.

KOVA: Bugün iş hayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız kaygı ve endişelerinizi kontrol altına alın. Aksi halde kaygılarınız yazınızı kışa çevirebilir. İş görüşmelerinizde sağ duyulu davranın.

BALIK: Aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.