1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Kendinizi gereksiz kuruntularla sıktığınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu sebeple üzerinizdeki olumsuz enerjiyi atmak adına kendinize uğraşlar bulmalısınız.

BOĞA: Bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz. Bu konuların sizde sıkıntı oluşturmasına izin vermemelisiniz. İletişim ve öğrenme gibi konularda oldukça aktif ve hareketli olacaksınız.

iKiZLER: Kurduğunuz hayallerin olması sizin elinizde. Olumlu düşünmek morelinizi yüksek tutacaktır. Maddi sorunlarınız çözülecek.

YENGEÇ: Aile ortamında baskı verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tarz konulardan uzak durmak sizin için olumlu olacaktır.

ASLAN: İlişkinizde adeta mutluluktan havalara uçacağınız bir günü geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte romantik anlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün hafta içinde ertelediğiniz rutin işler sizi oyalayacak. Stresli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve kendinizi yormayın.

TERAZİ: Gün boyunca çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Üzerinizde gereksiz bir baskı hissedebilirsiniz.

AKREP: Yakın çevrenizle ilgili bazı haberler alabilir, karamsar bir havada bulunabilirsiniz. Kendinizi duygularınıza kaptırmamalısınız.

YAY: Gün boyunca kendinizi yaşadığınız bazı olaylara kaptırabilir, duygusal açıdan yıpratabilirsiniz. Yaşadığınız bazı olayların üzerinde durmamaya çalışın.

OĞLAK: Aile hayatınızın gündemde olacağı bir gün. Ev içerisinde aile büyükleriyle tartışmalar olabilir. Dikkat etmeli ve kırıcı olmamalısınız.

KOVA: Bugün arkadaşlarınızla birlikte toplanabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanacağınız bir dönemde kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Yeni başlangıçlar yapmak için ihtiyacınız olan enerjiyi içinizde hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak adına işinize sımsıkı sarılabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.