1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Zor ve yoğun bir dönemden geçiyorsunuz. Bu tempoyu bir süre daha idare ederseniz sonunda gülen taraf siz olacaksınız.

BOĞA: Bugün nasıl davranacağınızı bilemeyebilirsiniz. Duyglarınız ile mantığınız arasında kalmak sizi sor duruma sokacak.

İKİZLER: Aranızın bozuk olduğu insanlarla olan ilişkinizi düzeltmek sizin elinizde. Özür bekleyen taraf belki siz olabilirsiniz ama büyüklük yapın ve ilk adımı siz atın.

YENGEÇ: Soğukkanlı davranmaya özen gösterin. Bugün pek kendinizi dinlemeye vakit bulamayacaksınız. 

ASLAN: Aşk hayatınızda başlangıçlar yaşayacaksınız. Başkaları yüzünden sevdiğiniz insan ile aranızı bozmayın. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.

BAŞAK: Duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz. Kişisel sorunlarınızı sevdiğiniz insana yansıtmayın.

TERAZİ: Geliştirdiğiniz projelerin, ortaya sunduğunuz fikirlerin karşılığını almak konusunda sabırsız yaklaşımınız sizi biraz yıpratıyor. Düşüncelerinizi tek bir yöne odaklayıp, dikkatinizi toplayın.


AKREP: Uzun zamandır canınızı sıkan bir konu üzerinde çözüme kavuşacaksınız. Her şey yolunda giderken, endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Hayatınızdaki olumlu gelişmelere odaklanın.

YAY: Zaman zaman bir takım şeylere aşırı tepki vererek, kendinizi yıprattığınızı görmeniz gerekiyor. Hıncınızı en yakınlarınızdan almamaya dikkat edin.


OĞLAK: Sabırsız yönünüz öne çıkıyor. Fakat acele ederken işleri daha da karıştırmış olmayın. Yanlış anlaşılmalar canınızı sıkabilir.

KOVA: Birçok işi yapmanız gerektiği için hangisinden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Karar vermek için pek doğru bir zaman aralığında değilsiniz.

BALIK:  Birlikte yaşadığınız kişiyle aranızda yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorun yaşanabilir. İyi bir dinleyici olduğunuz zaman çözülemeyecek problem yoktur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.