1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratı olabilirsiniz. Duygusal konularda gerçekçi olmaya çalışın. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sevdiklerinizle program yapmak için zaman ayırın. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla organize olmaya çalışın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ailevi konularda sorumluluklarınız artabilir. Yakın çevrenizdekilerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Çocuklar, sevdiklerinizle ilgili işler olumlu sonuçlar getiriyor. Bugün duygularınızı daha iyi paylaşabileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerde keyif aldığınız yerlerde olmak için fırsat yaratabileceksiniz. Kişisel gücünüzü göstereceğiniz ortamlarda yer alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk almaktan çekinmeyeceksiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular önem kazanabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yetenekleriniz sayesinde işleri kontrolünüz altına alabileceksiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha hareketli bir gündem oluşabilir. Başkalarından alacağınız destekler var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Bedensel aktiviteler sizi daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha aktif rol alabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin. Abartılı konuşmalardan uzak durun. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Riskli durumlar oluşabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahat olacaktır. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz uğraşlar için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün geleceğiniz ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal açıdan hayalperest olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Duygusal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Kişisel dönüşümlere dikkat etmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgili daha fazla çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Hedefe ulaşmak için risk alabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde zor koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel konularda değişimler yaşayabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yaşadığınız olaylara karşı yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha gayretli hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. Özgürlük hissi içinde olabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışmalardan uzak durmalısınız. Kendinizi duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortak girişimlerinizde gündeminizde değişiklikler olabilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye başlayabilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi bakabilirsiniz. Ticari konularda kısmetler olabilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İşlerinizde aldığınız kararlarda dikkatli olun. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda değişim gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma hayatınızda sorumluluklar artıyor. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı doğabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.